Första skoldan

Dagen har varit helt okej, inget att klaga på...direkt :P Mjukstart! Förutom på kemin, då vi fick en gruppuppgift direkt.

Annars har allting varit helt chill, bara introduktion :) Det fixade sig med mina problem, visste inte vad jag skulle välja. Kände inte att jag ville slösa 100p på mandarin när jag redan kan det, dessutom skulle jag bara slösa tid på det :P Istället valde jag en kurs som jag vill läsa - Instrument och sång :) och jag är sjukt glad att jag valde den kursen :) Rolig kurs, plus att jag redan har haft läraren förut, så jag vet att hon är rolig :D

Jaa, vad ska man säga om mitt schema... det är väl helt okej. Sovmorgon måndag,tisdag och torsdag. 8.20 på onsdagar o fredagar :/ Längsta dan är onsdag: 8.20- 16.20, får be till gud att jag överlever!!!
men höjdpunkterna i veckan kommer definitivt bli instrument & sång-lektionerna :D måndag o onsdag

Det var inte så farligt idag, trodde jag skulle somna eller dö eller nåt, men jag ...hehe var bara lite okoncentrerad :P men det löser sig så småningom :)
dock var jag inte så jätteduktig idag, har tänkt lägga mig tidigt fr.o.m. den här terminen, ja... 23 är inte så tidigt, jag har dessutom inte ens gått o lagt mig hahah. Jag fastnar för lätt vid datorn :P

Au revoir!

Ääääntligen!

Efter 1 år och 4 månader, äntligen! Bye bye, tandställning :D
Dock gör det liiiite ont med skenorna, hoppas att det inte är ngt fel med det :P

Goda nyheter brukar komma med sämre nyheter... ibland :P
jag har ju sett fram emot idag, men det innebär att jag börjar skolan snart :/ Vill inte... pallaaaaaaar intee :P
Aja, that's life!

God natt :)

Bonjour

Idag åkte mammas kompisar från Frankrike och Kanada tillbaka till Frankrike. Lärde känna dem och hade rätt så roligt :)
Så, i helgen har vi varit på stan och visat Gamla Stan, Stadshuset, m.m.

Aja nu ska jag dra!


Sista dan på jobbet :)

I made it! :D

3 veckor på dagis, jaa, det var inte såå farligt som jag trodde att det skulle bli :P Barn kan vara snälla och söta, men de kan också vara sjukt irriterande :P Jag har lärt mig ganska mkt och personalen var väldigt snälla:) Fick en present som tack, vilket var gulligt :)

Men men, måste gå och städa nu. Mammas vänner från Canada och Frankrike kommer snart :D

Can't wait!!! 6 dagar kvar :P Ska bli skönt att slippa tandställningen heheh :P

Ciao!

I'm so booooored

Har så tråkigt,men är för lat för att försöka göra ngt kul :P

Det var hur skönt som helst att vara i Kina i 6 veckor, även om det var sjukt varmt och jag nästan dog :P Blev så van vid Kinas väder att jag började frysa när jag kom hem till Sverige. Började jobba dagen efter att jag kom hem, tog lite tid att bli van vid tidsskillnaden. Men det löste sig :)
Jag var inte så jättebrun när jag kom hem, men eftersom vi var ute i parken med barnen när det var soligt så blev jag nästan solbränd hehe :p Jaa, det är inte så farligt att jobba på dagis... ganska lyx. Får gratis mat, behöver inte göra så mkt, bara hålla koll på barnen, kanske leka lite med dem, sen så har jag rast och så.
Dock har jag börjat tröttna på barnen... En del börjar bli ganska irriterande :p
Tyvärr så blir jag rätt trött och orkar inte göra ngt annat än att bara lägga mig på soffan när jag kommer hem. När jag väl har kommit hem brukar jag inte orka ta mig ut igen :p

men men, nu ska jag duscha och sen kolla på So you think you can dance :)

RSS 2.0